High Tea op locatie dichtbij Groningen?

De Paalkoepel aan het Paterswoldsemeer in Haren

High Tea is een prachtige en gezellige manier om eens, in gezelschap met vrienden en/of familie, te genieten van de meest smakelijke lekkernijen. Bij De Paalkoepel in Haren / Groningen zit u goed voor de Engelse traditie. In een knusse ambiance aan het Paterwoldsemeer. Kies voor het genot van verse thee en een variatie aan overheerlijke gebakjes.

TeaTime! High tea is een Engelse traditie

Tijdens de High Tea staat natuurlijk de thee centraal. U heeft de keuze uit verschillende soorten en smaken. High Tea drinkt u gewoonlijk ‘zwart’, maar bijvoorbeeld groene thee behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Liever een fruitsmaakje? De Paalkoepel aan de Paterwoldsemeer in Haren, onder de rook van Groningen, voorziet in uw thee-wensen.

Bij de traditionele Engelse High Thea worden er allerlei hapjes geserveerd.

High Tea Groningen Paalkoepel

De Paalkoepel High Tea

Vanaf € 17,00 per persoon

Wij serveren deze traditionele High Tea met 2 kopjes thee/koffie en een ruim assortiment aan huisgemaakte High Tea producten. Petit-fours. “Engelse cake” van citroen en sinaasappel. Authentieke poffert met gedroogd fruit, rozijnen en stroop. Citroenmuffin , huisgebakken brownies, bonbons, truffel en chocolaatjes. Scones met kwark, kaneel en rozijnen. 2 soorten confiture en zure room. Zoute koekjes ”Finger ” sandwiches; gerookte zalm en dille, parmaham en tomaat, kruidenkaas en komkommer.

Uitbreiding van de High Tea is mogelijk per persoon:

 • Chocoladecake
  € 1,50
 • Roomboterkoekjes
  € 1,00
 • Quiche Lorraine
  € 2,50
 • Sandwich gerookte kip
  € 1,75
 • Bitterballen
  € 1,50

”NIEUW” High Tea voor thuis €14,50 p.p na reservering zelf uw High Tea bij ons ophalen. Om vervolgens thuis te genieten.